+31[0]10 425 30 60 Drukkerij van Biert

promocondoom banner

Promo

.

Condoom

Uniek relatiegeschenk of weggevertje op beurzen en evenementen. Speciaal geschikt voor jongeren!

promocondoom 1

Waarom PromoCondooms?

Met PromoCondooms kunt u op een ludieke en maatschappelijk verantwoorde manier uw bedrijf of instelling onder de aandacht brengen. Door de professionele uitstraling, de hoge attentiewaarde en de lage kostprijs van het product, is het uitermate geschikt voor de doelgroep jongeren. Door productie in eigen huis, zijn snelle levertijden mogelijk.

Voor meer informatie klik hier www.promocondoom.nl

promocondoom 2

PromoCondoom Classic

PromoCondoom Classic is een unieke verpakking met daarin een condoom. De buitenzijde van de verpakking kan naar uw eigen wens full-color bedrukt worden. Aan de binnenzijde staat standaard een gebruiksaanwijzing voor het condoom in 4 talen. PromoCondooms worden kant en klaar verpakt geleverd incl. een Day&Night condoom. Vanaf 50 stuks leverbaar.

Voor meer informatie klik hier www.promocondoom.nl

promocondoom 3

PromoCondoom Sponsor

De PromoCondoom Sponsor is extra goedkoop, omdat PromoCondoom in de kosten bijdraagt. De verpakking wordt aan de voorzijde bedrukt met uw ontwerp, aan de achterzijde staat een reclameuiting van PromoCondoom. De binnenzijde is voorzien van een gebruiksaanwijzing voor het condoom in 4 talen. PromoCondooms worden kant en klaar verpakt geleverd incl. een Day&Night condoom. Vanaf 1250 stuks leverbaar.

Voor meer informatie klik hier www.promocondoom.nl